بیانیه روابط عمومی دانشگاه رشدیه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی پرشکوه انقلاب اسلامی ایران پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 21 بهمن 1397 18:17

يوم الله 22 بهمن يادمان حماسه پيروزي، روز استحكام پايه‌هاي انقلاب، روز تجديد ميثاق با آرمانهاي حضرت امام (ره)، روز بيعت مجدد با رهبر معظم انقلاب و روز اداي احترام به مقام شهداي سرافراز و همه ايثارگراني است كه در پيروزي انقلاب و حفظ دستاوردهاي آن، مشاركت داشته‌اند.

انقلاب اسلامی با مدیریت رهبری فرزانه و با همراهی راد مردانی فداکار و مردمی ایثارگر و از خود گذشته در جغرافیای ایران ترسیم گشت و علیرغم ناباوری مأیوس دلان داخلی و کج اندیشان خارجی به تمامی محاسبات سیاسی و فرهنگی متداول جهان پشت پا زد؛ که می توان بدون اتکای شرق و غرب با اتکال به نیروی لایزال الهی بپا خاست و با استقبال و بردباری توأم با ایمان به مبدأ هستی بر ناممکن ها فائق آمد و زمینه تحقق جامعه ای اسلامی مبتنی بر ارزش های ناب اسلام را فراهم ساخت و بهت و حیرت جهانیان را بر انگیخت.

شور و شعور مردم ولایت مدار از یک سو و شوق رهایی از بند و ستم حکومت ظالمانه از سوی دیگر موجبات فراگیری انقلاب اسلامی در اقصی نقاط کشور شد و روزها یکی پس از دیگری سقوط ظلم و طلوع فجر را مژده می داد، تا آنکه سرانجام در 22 بهمن انقلاب اسلامی به پیروزی نهایی رسید و عزم و اراده امت اسلامی بر تهدیدات و انواع سلاح های دشمنان غالب گردید.

اکنون بیداری ملت های مسلمان حاصل ایستادگی و عظمت ملت ایران در مقابله با استعمار است و کشورهای مسلمان با الهام گرفتن از انقلاب اسلامی می توانند شاهد تحولات عظیم و چشمگیری در کشورهای خود باشند و خود را از زیر سلطه استعمار جهانی رها سازند.

چهل سال استمرار اهداف و آرمانهای حضرت امام (ره) در سایه تبعیت جدی از رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، رشد و تعالی همه جانبه را موجب گشته و با فضل الهی متضمن حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی خواهد بود. دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه رشدیه ضمن تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری، با حضور در صحنه های مختلف ،همچون گذشته در خدمت نظام جمهوری اسلامی بوده و با حضور منسجم و پرشور خود در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن به عنوان روز وحدت ،آزادگی و یکپارچگی، دست در دستان پرمهر دیگر اقشار مردم شریف گذاشته و همه اقشار دانشگاهی را به حضور عالمانه و آگاهانه در صحنه، همچون چهل سال گذشته خوانده و به وفاداری خود به منویات اسلام عزیز و آرمان های انقلاب اسلامی، حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری تاکید می ورزد.

روابط عمومی دانشگاه رشدیه

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ، 21 بهمن 1397 18:26