گزارش بازدید دانشجویان گروه مهندسي عمران و مهندسي نقشه برداري از كارخانه پالايش قير و انرژي شمالغرب آركا تبريز پرینت پست الکترونیکی
سه شنبه ، 19 دی 1396 09:49

بازدید دانشجویان گروه مهندسي عمران و مهندسي نقشه برداري از كارخانه پالايش قير و انرژي شمالغرب آركا تبريز با استعانت از خداوند متعال در راستای افزايش كميت و كيفيت آموزشي و نيز شناساندن آخرين متد ها و مصالح نوين استفاده شده در صنعت ساختمان براي دانشجويان گروه عمران، بعد از دعوت رسمي به عمل آمده توسط مدير عامل كارخانه آركا (آقاي مهندس طهماسبي) از مدير گروه محترم گروه عمران جهت انجام بازديد كه در هنگام بازديد از نمايشگاه بين المللي صنعت ساختمان تبريز به وقوع پيوست، انجمن علمی گروه مهندسي عمران و نقشه برداري روز سه شنبه مورخه 96/10/12 بازديدي از كارخانه پالايش قير و انرژي شمالغرب آركا تبريز واقع در شهرك صنعتي مصالح ساختماني تبريز به انجام رسانيد. اين بازديد با حضور اساتيد محترم مشاور انجمن علمي عمران جناب آقای دکتر عزيزي و سركار خانم دكتر صالحي به همراه ٤٣ نفر از دانشجویان گروه مهندسي عمران و نقشه برداري انجام پذيرفت. بازديد مذكور راس ساعت ٠٨:٠٠ صبح با حركت سرويس اياب ذهاب تدارك ديده شده از جلوي درب موسسه آموزش عالي رشديه تبريز آغاز گرديد. در اين بازديد دانشجویان ضمن بازديد از فاز هاي مختلف توليد، تهيه، پالايش، آزمايشگاه و بارگيري قير با توضیحات فني ارايه شده توسط آقاي مهندس خيري (مسئول دفتر فني و آزمايشگاه كارخانه) و نيز مسئولين داخلي كارخانه از نزديك با نحوه عمل آوري قير آشنا گرديدند. بازديد مذكور پس از پاسخ دهي به كليه سوالات دانشجويان راس ساعت ١٢:٠٠ در نهايت رضايت دانشجويان عزيز به پايان رسيد. عكس هاي منتخب زير تنها گوشه اي از فعاليت گروه عمران علي الخصوص دبير و اعضاء محترم انجمن علمي عمران در به ثمر رسانيدن اين بازديد پر محتوا را نشان مي دهد:

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 19 دی 1396 10:04