وبینار بین المللی نقش اهداف توسعه پایدار سازمان ملل در معماری

آموزشی و پژوهشی سه شنبه, ۱۵ آذر ۱۴۰۱

در راستای افزایش معلومات دانشجویان معماری در زمینه مفهوم توسعه پایدار در معماری، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد معماری با حضور مدیر گروه معماری خانم دکتر صالحی و اساتید محترم مقطع کارشناسی ارشد خانم دکتر سهیلی وند و آقای دکتر پیربابایی در وبینار بین المللی نقش اهداف توسعه پایدار سازمان ملل در معماری در مورخه 1401/09/10 شرکت نمودند. در این جلسه که به سخنرانی خانم دکتر شبنم هوسکارا  از دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس برگزار شد، سخنران جلسه در خصوص بهره گیری از انرژی های نو و صرفه جویی در مصرف انرژی، مصالح و بهینه سازی آن، حفاظت از منابع طبیعی و ساختمانی، افزایش آسایش و رضایت مصرف کننده از بنا، عدم تخریب محیط زیست، خلق فضاهایی که امنیت، سلامت و آسایش فیزیکی، صحت روانی و بهره وری ساکنان خود را تداوم می بخشد، توضیحاتی را ارائه نمودند. پس از اتمام وبینار آقای دکتر پیربابایی به ارائه توضیحاتی در خصوص توسعه پایدار پرداخته و جلسه پس از پرسش و پاسخ دانشجویان به اتمام رسید.