گزارش بازدید دانشجویان گروه مهندسی معماری از پروژه ساختمانی واقع در شهرك خاوران

آموزشی و پژوهشی دوشنبه, ۹ خرداد ۱۴۰۱

بسمه تعالي

با توجه به ضرورت و اهميت بازديدهاي علمي و در راستای ارتقا كيفيت آموزشی و تكميل آموخته هاي دانشجويان گروه معماري در دوران آموزش مجازي، بازديدي از يك ساختمانی بتني با كاربري مسکونی واقع در شهرك خاوران با حضور 18 نفر از دانشجويان دروس عناصر و جزئيات ساختماني با همراهي استاد مربوطه جناب آقاي مهندس افقي در مورخه 1401/03/03 به عمل آمد. این بازدید از ساعت 10:00 از جلوی درب موسسه آموزش عالي رشدیه آغاز گرديد. در طي بازدید، موارد ذیل توسط استاد مربوطه و مهندس مجري محترم پروژه بررسی شده و به سوالات دانشجویان در اين زمينه پاسخ داده شد:

• آزمایش خاک و جنس خاک محل
  • پی ساختمان (پی گسترده)
  • گودبرداری ایمن و استفاده از سازه های نگهبان
  • ایمن سازی ساختمان (از جمله نرده کشی، فنس کشی و...)
  • چاه آسانسور و موارد مهم در اجرای پله و رمپ
  • دیوار ها و گچکاری( کروم بندی، نحوه استفاده از شاغول هنگام گچکاری)
  • دال بتنی و ستون ها و انواع قالب بندی با جزئیات
  • سقف تیرچه بلوک (نایلون کشی کنار ژوئن ها)
  • تراس و موارد اجرایی آن
  • سبک سازی سازه
  • نبشی کشی داخلی و خارجی
  • کف سازی و شیب بندی
  • نحوه برش و خم کردن میلگرد با دستگاه.

این بازدید ساعت 13 در جلوی درب موسسه به پایان رسید. در پایان، فرم ارزيابي بازديد توسط دانشجویان شركت كننده تكميل گرديد. بررسي نتايج فرم ارزيابي بازديد، بيانگر رضايت دانشجويان از بازديد به عمل آمده و افزايش معلومات و تكميل آموخته هاي آنها در طي بازديد بوده است.