گزارش بازدید گروه مهندسی عمران از سد، پل کابلی و پل چوبی مشگین شهر

آموزشی و پژوهشی دوشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

با تاییدات خداوند متعال و مساعدت های مسئولین محترم موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز، در ادامه ی برگزاری بازدید های آموزشی گروه مهندسی عمران،  بازدید از سد، پل کابلی و پل چوبی مشگین شهر با حضور جمعی از دانشجویان گروه مهندسی عمران رشدیه راس ساعت 10:30 مورخ 1402/02/13 به سرپرستی مدیر گروه محترم مهندسی عمران با حرکت از جلوی درب دانشگاه آغاز گردید. پل معلق مشکین شهر با 2 متر عرض و 365 متر طول که در ارتفاع 80 متری رودخانه خیاوچایی و بر بلندای پارک جنگلی مشکین شهر ساخته شده است به عنوان بزرگترین پل معلق خاورمیانه شناختهمی شود. توضیحات لازم در مورد سیستم های سازه ای استفاده شده در پروژه های مورد بازدید توسط آقای دکتر عزیزی برای دانشجویان توضیح داده شد. در نهایت این بازدید بعد از پاسخ گویی به سوالات مطروحه دانشجویان راس ساعت 21:00 در نهایت رضایت و موفقیت به پایان رسید.