تجلیل و قدردانی از عوامل اجرائی دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت های تاریخی در حوزه اورسیا

آموزشی و پژوهشی شنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۸

برپایی موفق دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت های تاریخی در حوزه اورسیا که به همت استانداری آذربایجان شرقی و با مشارکت شهرداری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه رشدیه تبریز با تلاش های شبانه روزی انجام پذیرفت، فرصت مغتنمی را برای گردهمایی دانشمندان، اساتید و صاحب نظرات برجسته داخلی و خارجی به منظور تبادل نظر در خصوص آخرین یافته ها و با هدف توسعه تجربه و دانش کسب شده در حفاظت از بافت تاریخی شهر تبریز را فراهم نمود.

در این راستا، مراسم تجلیل از عوامل اجرایی دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت های تاریخی در حوزه اورسیا روز سه شنبه مورخ 1398/08/13 در عمارت تاریخی شهرداری تبریز و با حضور شهردار و اعضای محترم شورای اسلامی کلانشهر تبریز، معاونت عمرانی و مدیران شهری شهرداری تبریز برگزار شد. در طی این مراسم آقای دکتر شهین باهر، ضمن تشکر از دست اندرکاران این اجلاس، برگزاری این اجلاس را برگ زرینی بر افتخارات آذربایجان عنوان نمودند. در این مراسم از معاونت عمرانی شهرداری، مدیران فنی و عمرانی شهرداری، مدیر کل اداره امور بین الملل شهرداری، ریاست دانشگاه رشدیه، مدیر گروه عمران دانشگاه رشدیه، مدیر آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی با اهدای لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.