گزارش برگزاری مراسم روز معلم

دانشجوئی و فرهنگی شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

با استعانت از خداوند متعال مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 17 با حضور پرشور دانشجویان گرامی و اساتید بزرگوار و همچنین میهمانان و مدعوین گرامی در سالن پروفسور هشترودی دانشگاه رشدیه برگزار گردید . در این مراسم که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط دانشجوی گرامی آقای امیررضا سالخورده آغاز گردید ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر صحت خواه در سخنرانی کوتاهی به حاضرین در جلسه خیرمقدم عرض نمودند و مقام استاد و روز معلم را گرامی داشتند .
در ادامه مراسم و پس از پخش کلیپ خاطرات روزهای معلم برگزار شده در سالهای گذشته ( 98-89 ) ، استاد گرامی سرکار خانم دکتر پورطالب به نمانیدگی از اساتید موسسه دقائقی در خصوص مقام معلم به ایراد سخن پرداختند و سپس دانشجوی ارجمند آقای علی برجسته در بزرگداشت مقام معلم به شعرخوانی پرداختند . همچنین از اساتید حاضر نیز از جمله استاد بزرگوار جناب آقای دکتر روستایی و جناب آقای دکتر ملکی در جایگاه حضور یافته و ضمن تبریک روز معلم اشعاری در وصف جایگاه و مقام معلم و استاد قرائت فرمودند . در ادامه مراسم و پس از سخنرانی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جناب استاد خواجه ای گروه هنری موسیقی سنتی دانشگاه متشکل از آقایان ناصری ، میزبان و علی پور به اجرای زنده موسیقی پرداختند که با استقبال و تشویق حاضرین مواجه گردید . در انتهای مراسم اساتید گرامی جهت گرفتن عکس یادگاری در فضای باز موسسه حاضر و پس از آن در ضیافت شام در رستوران دانشگاه شرکت نمودند .
لازم به ذکر است که اجرای هنرمندانه این مراسم را دانش آموخته گرامی دانشگاه سرکار خانم پروانه سعیدی برعهده داشتند .

امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه