گزارش برگزاری جشن روز معمار

دانشجوئی و فرهنگی دوشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

"معماری بر پایه فلز و یا بتن نیست، عنصر شگفتی پایه و اساس این هنر است."
دانیل لیبسکسند

به مناسبت بزرگداشت روز معمار و مصادف با زادروز شیخ بهایی حکیم، علامه فقیه، عارف، منجم، ریاضیدان، شاعر، ادیب، مورخ و دانشمند نامدار، انجمن علمی معماری موسسه آموزش عالی رشدیه اقدام به برگزاری جشن روز معمار نمود.
مراسم با قرائت آیاتی از قران کریم توسط آقای مهندس امیررضا سالخورده و پخش سرود ملی آغاز شد. پس از خیرمقدم‌ گویی توسط مجری مراسم جناب آقای اکبر رنجبر از مجریان شبکه استانی آذربایجان شرقی (سهند) ، جناب آقای دکتر صحت خواه ریاست محترم موسسه، جناب آقای خواجه ای معاون محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر فریدون بابایی اقدم عضو شورای شهر و رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر، جناب آقای دکتر محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز و خانم دکتر صالحی مدیر محترم گروه معماری در بزرگداشت مقام معمار سخنرانی نمودند.

در ادامه این مراسم نماهنگی از نتیجه زحمات ارزنده اعضای انجمن علمی معماری ( ساخت ماکت موسسه) پخش و رونمایی از ماکت با استقبال بی نظیر حضار انجام شد. بخش اول مراسم با اجرای موسیقی توسط آقای بابک افشاری و همراهی دانشجوی هنرمند موسسه آقای افشین سلمانپور به اتمام رسید.
بخش دوم مراسم با رونمایی از نشریه اکنون معماری توسط آقای مهندس خشایار احمدی و خانم مهندس صالحه چرتاب محمدی آغاز و مطالب این نشریه با عنوان سرای اول معماری داخلی معرفی گردید. سپس نتایج مسابقه عکاسی گروه معماری با محوریت عکسهای ثبت شده در طی بازدیدهای انجام شده توسط گروه معماری، توسط جناب آقای دکتر سید کمال هاشمی از اساتید مشاور انجمن علمی اعلام و پس از نمایش نماهنگ داوری و عکسهای منتخب هیات داوری، جوایز توسط مسئولین محترم موسسه به برندگان مسابقه اهدا گردید.
مراسم با سخنرانی آقای مهندس علیرضا ملک زاده دبیر انجمن علمی معماری در خصوص فعالیت های انجام شده و آتی انجمن علمی گروه معماری ادامه یافت و لوگوی رسمی انجمن علمی معماری که با الهام از عمارت ساعت تبریز طراحی شده است، ضمن دعوت از اعضای انجمن علمی معماری به روی سن رونمایی گردید.
پس از ثبت عکس یادگاری اساتید و مسئولین محترم موسسه همراه با اعضای انجمن علمی معماری و هنرنمایی مجدد گروه موسیقی مراسم به اتمام رسید.
اساتید مشاور انجمن علمی معماری: دکتر نگار صالحی، دکتر سیدکمال هاشمی
اعضای انجمن علمی معماری:
نیکسا یاسمی، علیرضا ملک زاده، امیررضا سالخورده، رامین اسمی، خشایار احمدی، مریم اصولی، جواد عشقی، وحید شادروان، میرعطا طباطبایی، آناهیتا بصیر، صالحه چرتاب محمدی