برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی

دانشجوئی و فرهنگی سه شنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۰

با استعانت از خداوند متعال و با مساعدت و پیگیری های ریاست و معاونت داشجویی و فرهنگی دانشگاه جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور مسئولین و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه در بستر وبینار سایت دانشگاه روز سوم خرداد 1400 سالروز فتح خرمشهر از ساعت 13 الی 14:30 برگزار گردید .در این جلسه که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش نماهنگی از رشادت های رزمندگان اسلامی در جریان آزادسازی خرمشهر قهرمان آغاز گردید ، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر صحت خواه در بیانات کوتاهی ضمن اشاره به فلسفه برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دانشجویی بر استفاده حداکثری از نظرات دانشجویان در تمامی حوزه های دانشگاهی تاکید فرمودند . در ادامه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جناب آقای خواجه ای نیز در سخنان کوتاهی ضمن دعوت دانشجویان به مشارکت فعال در چنین جلساتی بر لزوم رفع مشکلات آموزشی ، صنفی و رفاهی دانشجویان تاکید نمودند . سپس دانشجویان حاضر در این جلسه به بیان نظرات ، انتقادات و مشکلات خود با محوریت مسائل آموزشی مانند :
- نامناسب بودن زمان شروع آزمون های پایان ترم با توجه به برگزاری انتخابات
- فشرده بودن زمان امتحانات
- کوتاه بودن زمان اختصاص داده شده به سوالات امتحانی
- عدم همسانی حجم کتابها و منابع با سوالات آزمون
و انتقاد از ایجاد محدودیت دسترسی به سامانه جامع آموزشی به دلیل بدهی مالی و برخی موارد دیگر پرداختند و جناب آقای داج معاونت محترم آموزشی دانشگاه به پرسش های مطرح شده در حوزه آموزش پاسخ فرمودند . در پایان نیز ریاست دانشگاه ضمن جمع بندی مطالب مطرح شده بر لزوم توجه بیشتر به آزمون ها و ارزیابی های مستمر در طول ترم تاکید فرمودند . این جلسه در ساعت 14:30 به پایان رسید .