برگزاری مراسم ( وبینار ) گرامیداشت روز دانشجو

دانشجوئی و فرهنگی دوشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۹

گزارش برگزاری مراسم ( وبینار ) بزرگداشت روز دانشجو

این مراسم روز یکشنبه 16 آذرماه 99 راس ساعت 12:30 به صورت وبینار با حضور دانشجویان ، اساتید ، کارکنان و هیئت رئیسه دانشگاه رشدیه پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید . در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه رشدیه سخنرانی نموده و ضمن تبریک و بزرگداشت مقام دانشجو ، یاد و خاطره شهیدان این روز را گرامی داشتند . در ادامه و پس از پخش کلیپی از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص امید به آینده و دوری از بی عملی سرکار خانم دکتر عبادی عضو هیئت علمی دانشگاه رشدیه نیز سخنان کوتاهی در اهمیت تلاش روز افزون و پشتکار و علم اندوزی دانشجویان بیان فرمودند . سپس کلیپ تاثیرگذاری با موضوع شهیدان و بزرگداشت مقام شهدا پخش و مورد تحسین حاضرین قرار گرفت . در ادامه برنامه معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سخنان کوتاهی وقایع منجر به شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران را یادآوری و در پایان سخنرانی دو سوال را به عنوان مسابقه روز دانشجو مطح نمودند که تعدادی از اکثر حاضرین به آنها پاسخ صحیح دادند و از سوی معاونت دانشجویی جوایزی تعیین گردید تا به قید قرعه به دانشجویان شرکت کننده اهدا گردد . در انتها دقایقی از برنامه به پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه اختصاص داده شد که دانشجویان سوالات و دغدغه های خود را با هیئت رئیسه مطرح و پاسخ گرفتند . این مراسم در ساعت 14 پایان یافت .