گزارش مسابقه عکاسی انجمن علمی معماری

دانشجوئی و فرهنگی دوشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

انجمن علمی معماری موسسه آموزش عالی رشدیه در اولین فعالیت رسمی خود، مسابقه ای را تحت عنوان مسابقه عکاسی بین دانشجویان معماری با محوریت تصاویر ثبت شده در طی بازدیدهای انجام شده توسط گروه معماری در سال 1401برگزار نمود. هدف از برگزاری این مسابقه ارزیابی دقت دانشجویان نسبت به محیط اطراف، میزان تاثیرگذاری بازدیدهای علمی در ارتقا نحوه نگرش دانشجویان معماری به آثار معماری مطرح و ترغیب دانشجویان به مشارکت در فعالیتهای علمی می باشد. داوری مسابقه توسط اساتید محترم گروه معماری خانم دکتر میرفخرایی، آقای دکتر هاشمی و خانم دکتر صالحی و اعضای انجمن علمی معماری انجام شد و از بین 70 عکس ارسال شده 3 عکس توسط هیات داوری به عنوان عکسهای برتر انتخاب گردیدند. ملاک انتخاب این عکسها نور، کادربندی مناسب و مهمترین مساله نمایش مفهوم سبک معماری مربوطه آثار بوده است. نفرات برنده مسابقه به ترتیب خانم محدثه مصطفوی (کوچه های دند، روستایی بکر در دل کوه های سرخ تبریز) خانم صالحه چرتاب محمدی ( دیواری به قدمت تاریخ، بازار بزرگ تبریز) و خانم نیکسا یاسمی ( دیواره نگاری به لطافت حریر- خانه حریری) انتخاب و جوایز در روز بزرگداشت مقام معمار توسط مسئولین محترم موسسه به آنها اهدا شد.

دانلود فیلم داوری مسابقات