بازدید ریاست محترم و معاونت محترم آموزشی دانشگاه از دستاوردهای دانشجویان کارشناسی ارشد معماری

آموزشی و پژوهشی چهارشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۸

روز یکشنبه 13 بهمن ماه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر صحت خواه به‌همراه معاونت محترم آموزشی جناب آقای داج  از دستاوردهای دانشجویان کارشناسی ارشد معماری که حاصل تلاش‌ها و خلاقیت آنان در درس طرح معماری 1 ( موضوع: طراحی لنداسکیپ) طی نیمسال اول سال تحصیلی 99- 98 بود، بازدید فرمودند. در این بازدید هریک از دانشجویان ضمن ارائه توضیحات در مورد هریک از پروژه‌ها و ایده‌های طراحی و اصول و ضوابط موردتوجه، به سوالات ریاست و معاونت آموزشی دانشگاه در این زمینه پاسخ دادند. در پایان ریاست محترم دانشگاه ضمن خرسندی و قدردانی از فعالیت‌ها و توانمندی‌های دانشجویان معماری برای موفقیت‌های روزافزون این عزیزان و گروه معماری ابراز امیدواری کردند.

قابل ذکر است در این نمایشگاه 17 اثر از پروژه های دانشجویان کارشناسی ارشد معماری ارائه شده است و از تاریخ 14 الی 23 بهمن ماه در سالن طبقه سوم دانشگاه دائر و برای بازدید آزاد است.