گزارش بازدید دانشجویان گروه معماری از شوروم سرانو

آموزشی و پژوهشی سه شنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۲

در ادامه برگزاری بازدیدهای گروه معماری در نیمسال اول سال تحصیلی 1402 روز پنجشنبه مورخه 1402/09/09 و با دعوت مجموعه سرانو از گروه معماری دانشگاه رشدیه، دانشجویان دروس معماری داخلی و مرمت ابنیه گروه معماری به همراهی خانم دکتر نگار صالحی مدیر گروه معماری و استاد محترم آقای دکتر دست اهنین راس ساعت 11در مجموعه گرد هم آمدند.

در شروع بازدید آقای مهندس نوروزی در مورد انواع آجر، فرایند ساخت و درجه حرارت پخت و . . .  توضیحات کاملی را ارائه نمودند که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت. در ادامه در مورد شیرآلات توکار و وال هنگ توضیحات ارزشمندی ارایه کردند. در ادامه بازدید، یکی دیگر از همکاران مجموعه در مورد انواع رنگ، رنگهای مورد استفاده در داخل ساختمان و نما توضیحاتی ارائه نمودند.  همچنین آقای ساسان آرش مدیریت مجموعه نیز توضیحاتی در مورد رنگ و آینده نما در ایران مطرح نمودند.  بعد از این بخش،  قسمت سرامیک مجموعه مورد بازدید قرار گرفت که مسئول بخش در خصوص ابعاد سرامیکها، جنس و نوع آنها توضیحات لازم را ارائه نمودند. بازدید با گردش دانشجویان در مجموعه در ساعت 14 به پایان رسید.