کسب مدال طلا و مقام برتر مسابقات جهانی اختراعات

دانشجوئی و فرهنگی سه شنبه, ۸ تیر ۱۴۰۰

جناب آقای دکتر عزیزی ( عضو محترم هیئت علمی دانشگاه رشدیه ) و دانشجوي گرانقدر آقاي سهند سمرقندي (دانشجوي كارشناسي ارشد ناپيوسته مهندسي عمران گرايش سازه دانشگاه رشديه) ضمن شركت در دو مسابقه جهاني اختراعات با عنوان بتن فوق توانمند ضد ترك (AC-UHPC)، حائز مقام و اخذ مدال در مسابقات اختراعات جهاني ورشو لهستان و نيز مسابقات اختراعات جهاني زاگرب كرواسي گردیدند .

کسب این موفقیت جهانی را تبریک عرض نموده و برای این عزیزان آرزوی موفقیت و بهروزی داریم .

روابط عمومی دانشگاه رشدیه

• مسابقات بين المللي اختراعات کشور لهستان – ورشو

مسابقات بین المللی و تخصصی اختراعات کشور لهستان (IWIS) در دانشگاه پلی تکنیک شهر ورشو و زیر نظر مستقیم وزارت علوم و آموزش عالی کشور لهستان و با حمایت فدراسیون جهانی مخترعین IFIA، سازمانهای علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین و وزارتخانه های علوم ، آموزش و تحقیقات بیش از 35 کشور از جمله فرانسه ، آلمان ، رومانی ، روسیه ، کرواسی ، مالزی ، مجارستان ، پرتغال ، هلند ، اسپانیا ، کرۀ جنوبی ، تایوان و … برگزار گرديد. این عرصه بین المللی در تاريخ ۲۱ الی ۲۷ اکتبر سال ۲۰۲۰‍ ميلادي به صورت مجازي برگزار گرديد. به طور متوسط در اين دوره در حدود 400 مخترع از 35 كشور جهان در اين رخداد بين المللي به صورت مجازي در دانشگاه ملی پلی تکنیک شهر وشور حضور يافته بودند  و همچنين آمار بازديد كنندگان از اين مسابقات به طور ميانگين در حدود ده هزار نفر بوده كه در حدود بیست درصد از بازديد كنندگان متخصصين و سرمايه گذاران كارخانه ها و مراكز مهم توليدي کشور لهستان مي باشند.

این رویداد بين المللي با حضور استاتید و نوآوران این حوزه برگزار گرديد که 3 اختراع برتر در این زمینه پس از انتخاب توسط هئیت داوران موفق به کسب مدال و گواهی در حوزه اختراعات مهندسي عمران گرديد. در اين دوره از مسابقات، اينجانب و آقاي سهند سمرقندي با ارائه اختراع "بتن فوق توانمند ضد ترك" در مسابقات شركت نموديم كه در نهايت طبق نظر هيئت داوري موفق به كسب مقام اول و مدال طلاي اين دوره از مسابقات گرديديم. جهت كسب اطلاعات بيشتر سايت فدراسيون بين المللي مخترعان در جمهوري اسلامي ايران مشاهده گردد.

(https://www.inventor.ir)