پیام تبریک ریاست موسسه در شروع سال تحصیلی جدید 97-96 پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 05 مهر 1396 15:33

آغاز سالتحصیلی جدید و فرارسیدن بهار علم و دانش را به همه دانشجویان عزیز، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان پرتلاش موسسه تبریک و شادباش عرض می نمایم. امیدوارم در سال جدید دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با بهره مندی از امکانات علمی و پژوهشی موسسه و با کمک و راهنمایی های استادان و کارکنان در محیط و فضای آموزشی جدید موسسه، با کسب مهارت های علمی و عملی  حضور حقیقی و تاثیرگذار خود را در عرصه های علمی و فرهنگی میهن اسلامی نمایان سازند. هم چنین خداوند مهربان را سپاسگزارم که به من و همکارانم این توفیق را عنایت فرمود که سال تحصیلی را در ساختمان جدید موسسه که در بین موسسات استان بی نظیر است شروع نمائیم. امیدوارم این توسعه زمینه مساعد را برای تحقق اهداف موسسه بیش از بیش فراهم آورد.

ضمن تبریک مجدد سلامتی و موفقیت همه عزیزان را ازخداوند متعال آرزومندم.

ریاست موسسه

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه ، 05 مهر 1396 15:46