گزارش اردوي کارورزي در ترم 953 پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 29 مرداد 1396 10:58

با استعانت از خداوند متعال، در راستای افزایش توان علمی - اجرائی دانشجویان گروه عمران مهندسی نقشه برداری، دانشجویان ورودی مهر 92 پس از به اتمام رسانیدن تمامی واحد ها ی درسی خود در طول چهار سال گذشته، اردوی کارورزی خود را که در طی آن جمع بندی کلیه کارهای عملی به نحو احسنت انجام پذیرفت به پایان رسانیدند. دومین دوره اردوی کارورزی دانشجویان رشته مهندسی نقشه برداری تیر ماه امسال (1396) توسط گروه عمران موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز به سرپرستی جناب آقای دکتر حمیدرضا عزیزی از بیست و چهارم تیر ماه شروع و تا بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری به صورت مستمر ادامه داشت. در این دوره دانشجویان دروس لیست شده ذیل را زیر نظر اساتید مجرب به صورت کاملا عملی فرا گرفتند:

فتوگرامتری برد کوتاه –جناب آقای دکتر فرنود احمدی

میکروژئودزی و GPS–جناب آقای دکتر راست بود

تفکیک آپارتمانی - GISو RS–سرکار خانم دکتر کفاش

نقشه برداری و نقشه برداری مسیر –جناب آقای مهندس کریمی

تعداد دانشجویان شرکت کننده در این دوره 22 نفر بوده که در گروه های 5 نفری فعالیت های خود را به انجام رسانیدند. لازم به ذکر می باشد که کلاس های مربوط به عملیات زمینی در خارج از دانشگاه در منطقه های شاد آباد - شهرک فجر - شهرک جدید سهند ساختمان جدید حوزه علمیه و کوی رشدیه و دروس تئوری در داخل سایت های کامپیوتری موسسه رشدیه برگزار گردید. در پایان اردو، کلیه ی گروه ها اقدام به تهیه گزارش کار مفصل از مباحث مطرح شده در طول اردو نمودند و گزارش کار های مجلد شده به عنوان Reference  در کتابخانه دانشگاه جهت ملاحظه سایر دانشجویان قرار دادهخواهد شد. عکس های پیوستی زیر گوشه ای از فعالیت های انجام شده ی دانشجویان عزیز را در طول برگزاری اردو نمایش می دهد:

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ، 29 مرداد 1396 11:24