گزارش اوليه مصور اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني گروه عمران موسسه آموزش عالي رشديه تبريز پرینت پست الکترونیکی
شنبه ، 14 مرداد 1396 08:09

با استعانت از خداوند متعال اولین دوره مسابقات سازه های ماکارونی ارس تبریز توسط گروه عمران موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز با حضور 186 تیم به همراه 245 سازه ماکارونی ساخته شده و با شرکت ۴۵۰ نفر از دانشجویان و دانش آموزان اقصی نقاط کشور در محل سالن اجتماعات پتروشیمی تبریز برگزار گردید. این مسابقات از ساعت ۸ روز چهارشنبه مورخه 96/05/04 با حضور کلیه شرکت کنندگان، خانواده های محترم، هیيت ريیسه محترم موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز، جناب آقای مهندس رونقی (هیيت مدیره نظام مهندسی استان آذربایجان شرقی)، اساتید، کارمندان، اعضاء محترم هیت علمی موسسه و نمایندگان کلیه اسپانسر های مسابقات شروع و تا ساعت ۲۲ روز جمعه مورخه 96/05/06 ادامه یافت. پس از برگزاری مسابقات تیم West Bridgeاز موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز به سرپرستی جناب آقای دکتر حمیدرضا عزیزی (دبیر اجرايی و دبیر علمی اولین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی ارس تبریز) در گرایش سنگین با حد نصاب 868.2 کیلوگرم مقام اول، تیم Keynoاز دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر با حد نصاب ۷۵۳.۱ کیلوگرم مقام دوم و تیم چهلستون از دانشگاه صنعتی اصفهان با حد نصاب ۷۴۱ کیلوگرم مقام سوم این دوره را کسب کردند. لازم به توضیح می باشد که این دوره از مسابقات در دو گرایش راندمانی و سنگین در دو مقطع دانش آموزی و دانشجويی برگزار گردید و در مجموع برای کلیه تیم های حايز مقام اول تا پنجم جایزه نقدی (جمعا 150/000/000 ریال)، لوح، تندیس و جوایز ارزشمند دیگر اهدا گردید. عکس ها و تیزر های نمایشی زیر تنها گوشه ای از این ماراتن نفس گیر را به نمایش می گذارد:

تيزر مراسم افتتاحيه اولين دوره مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني ارس تبريز ٢٠١٧

تيزر نمايشي اولين روز (پذيرش) مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني ارس تبريز - سالن آمفي تئاتر پتروشيمي تبريز - چهارشنبه مورخه ٩٦/٠٥/٠٤

تيزر نمايشي دومين روز (اجراي مراسم بارگذاري) مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني ارس تبريز - سالن آمفي تئاتر پتروشيمي تبريز

تيزر نمايشي سومين روز (اختتاميه) مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني ارس تبريز - سالن آمفي تئاتر پتروشيمي تبريز

تیزر ويژه عوامل اجرایی اولین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی ارس تبریز

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 14 مرداد 1396 09:36