برگزاري کارگاه تخصصي سازه ماکاروني توسط ايران خرپا جهت شرکت دانشجويان موسسه آموزش عالي رشديه تبريز در اولين دوره از مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني ارس تبريز پرینت پست الکترونیکی
سه شنبه ، 03 مرداد 1396 12:13

با استعانت از خداوند متعال، در راستای افزایش توان علمی - اجرائی دانشجویان گروه عمران موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز جهت شرکت در اولين دوره از مسابقات كشوري سازه هاي ماكاروني ارس تبريز، گروه عمران موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز با همکاری سازمان ایران خرپا اقدام به برگزاری کارگاه تخصصي آموزش ساخت سازه ماكاروني در مورخه های ۳۱ تیر و ۱ مردا د ماه سال جاری نمود. در این کارگاه دو روزه 63 نفر از دانشجویان علاقه مند و ثبت نام کننده در مسابقات ارس زیر نظر اساتید صاحب نظر سازمان ایران خرپا –جناب آقای دکتر حمیدرضا عزیزی - جناب آقای مهندس رسول علیزاده و جناب آقای مهندس عباس بی غم –ضمن فراگیری نحوه ی طراحی سازه ماکارونی، سازه های خود را در گرایش های راندمانی و سنگین ساخت و منتاژ نمودند. در این کارگاه تخصصی دو روزه جمعا به تعداد 38 عدد سازه در گرایش های راندمانی و سنگین ساخته و در باکس های مخصوص تعبیه شده جهت ارسال به مسابقات بسته بندی و پلمپ گردید. عکس های زیر تنها گوشه ای از  این کارگاه تخصصی و بسیار ارزشمند را نشان می دهد:

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 03 مرداد 1396 12:24