گزارش آغاز به کار اردوي کارورزي دانشجويان مهندسي نقشه برداري تابستان 96 پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 28 تیر 1396 14:21

با استعانت از خداوند متعال، در راستای افزایش توان علمی - اجرائی دانشجویان گروه مهندسی نقشه برداری، دانشجویان ورودی مهر 92 پس از به اتمام رسانیدن تمامی واحد ها ی درسی خود در طول چهار سال گذشته، اردوی کارورزی خود را آغاز نمودند. دومین دوره اردوی کارورزی دانشجویان رشته  مهندسی نقشه برداری تیر ماه سال جاری (1396) توسط  موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز به سرپرستی جناب آقای دکتر حمیدرضا عزیزی از بیست و چهارم تیر ماه شروع و تا سی و یکم مرداد ماه سال جاری به صورت مستمر ادامه خواهد داشت. در این دوره دانشجویان دروس لیست شده ذیل را زیر نظر اساتید مجرب به صورت کاملا عملی فرا خواهند گرفتند:

فتوگرامتری برد کوتاه – جناب آقای دکتر فرنود احمدی

میکروژئودزی و GPS– جناب آقای دکتر راست بود

تفکیک آپارتمانی - GISو RS– سرکار خانم مهندس کفاش

نقشه برداری و نقشه برداری مسیر – جناب آقای مهندس کریمی

تعداد دانشجویان شرکت کننده در این دوره 21 نفر می باشد که در گروه های 5 نفری فعالیت های خود را انجام می دهند. لازم به ذکر می باشد که کلاس های مربوط به عملیات زمینی در خارج از دانشگاه در منطقه سه راهی اهر – شهرک فجر و دروس تئوری در داخل سایت های کامپیوتری موسسه برگزار می گردد. عکس های پیوستی زیر گوشه ای از فرآیند آغاز به کار اردوی کارورزی دانشجویان مهندسی نقشه برداری را نمایش می دهد:

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه ، 28 تیر 1396 14:31