گزارش همایش معماران جوان موسسه 17 اردیبهشت ماه 96 پرینت پست الکترونیکی
شنبه ، 23 ارديبهشت 1396 07:40

با استعانت از درگاه بیکران خداوند متعال و  با همت و تلاش سخت کوشانه اعضاء انجمن علمی و جمعی از  دانشجویان معماری، همایش«معماران جوان» با حضور مهندس علی طوماری ریاست محترم سازمان نظام مهندسی استان، دکتر رضا دیزجی عضو محترم هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی در رشته معماری، هیئت محترم رئیسه موسسه و اساتید محترم گروه و با استقبال چشمگیر دانشجویان معماریروز یکشنبه مورخه 02/17/ ۹۶ در مجتمع سینمایی ۲۲ بهمن( سالن استاد صیامی) برگزار گردید.

همایش با  پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و تلاوت قرآن کریم در ساعت 17:30  آغاز گردید. بعد از خوش­آمدگویی توسط مجری، دکتر صحت­ خواه ریاست محترم موسسه به ایراد سخن پرداختند. ایشان ضمن تبریک روز معمار، اهمیت برخی آثار شیخ بهائی را بیان فرمودند. سپس مهندس طوماری ضمن بیان اهمیت و ارزش معماری در فرهنگ و تمدن کشور، بیان فرمودند که معماری کشور و شهر بایستی شاهد آینده ای متکی بر دانش روز و معماری اصیل ایرانی باشد. در ادامه همایش پس از پخش کلیپ فعالیت­های گروه و انجمن علمی معماری در سال­های گذشته، سخنرانی تخصصی همایش با عنوان «تاریخ فرهنگی و معماری» توسط دکتر نژاد ابراهیمی استادیار دانشگاه هنر اسلامی تبریز و مدرس مدعو گروه معماری موسسه انجام پذیرفت.  در بخش دیگر، مراسم با اجرای موسیقی توسط گروهی از دانشجویان و فارغ­التحصیلان موسسه ادامه یافت.  دکتر دیزجی سخنران دیگر همایش ضمن بیان سخنانی پیرامون چالش­های پیش­رو در معماری کشور، بر حفظ تاریخ  و هویت معماری تأکید داشتند.

در مهم­ترین بخش همایش از اولین نشریه انجمن علمی- دانشجویی معماری با نام «اکنون معماری» که ثمره تلاش چند ماهه اعضای انجمن علمی معماری بود، در حضور ریاست سازمان نظام مهندسی، عضو هیئت مدیره نظام مهندسی، هیئت رئیسه موسسه، اساتید و دانشجویان معماری رونمایی شد و به رسم یادبود امضاهایی بر روی این اثر به یادگار نگاشته شد.

در اختتامیه همایش از اساتید، اعضای هیئت تحریریه نشریه اکنون معماری، اعضای انجمن علمی معماری، نفرات برتر اسکیس، طراح ماکت انتخابات شورای مدیریت انجمن علمی معماری و دانشجویان برتر معماری تقدیر و تشکر به عمل آمد.

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 23 ارديبهشت 1396 08:12