گزارش اجمالی مسابقه علمی بین رشته ای نجات تخم مرغ گروه عمران موسسه پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 20 ارديبهشت 1396 06:59

با تاییدات خداوند متعال در راستای برگزاری مسابقات علمی بین رشته ای مصوب شده گروه عمران در کمیته پژوهشی موسسه، کارگاه آموزشی و مسابقه علمی هیجان انگیز ساخت سازه ی نجات تخم مرغ با حضور 45 نفر از دانشجویان کلیه ی گروه های دانشجوئی اعم از عمران، برق، نرم افزار، مهندسی پزشکی، حسابداری و معماری در قالب 15 تیم 3 نفری راس ساعت 8:۰0 مورخه 02/1۲/ 9۶در آتلیه شماره ۴موسسه آموزش عالی رشدیه آغاز گردید. تا ساعت 9:30 توضیحات لازم در مورد آموزش تکنیک های مرتبط با نحوه ی ساخت و جوابدهی به سوالات شرکت کنندگان در مسابقه توسط جناب آقای دکتر عزیزی و دبیر انجمن علمی عمران ( آقای آیدین خلجی) با استفاده از سیستم های چند رسانه ای برگزار گردید.از ساعت 9:30 الی 12:30 بعد از در اختیار گذاشتن کلیه لوازم و تجهیزات لازم جهت ساخت سازه، کارگاه ساخت سازه های مورد نظر هر گروه در کلاس شماره 43 شروع گردید. در نهایت دانشجویان موفق به ساخت 20 سازه جهت برگزاری مسابقه نمودند. مرحله نهایی مسابقه راس ساعت 12:30 با حضور معاونت محترم آموزشی، معاونت و مدیریت محترم اداری و مالی و معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی شروع گردید. کلیه ی سازه های ساخته شده توسط جناب آقای دکتر عزیزی از ارتفاع ۸ متری از روی جایگاه داربستی تدارک دیده شده برای این منظور رها گشته و سازه های که در آن تخم مرغ جا سازی شده درون سازه مورد نظر بدون هیچ آسیبی در نزدیکترین نقطه به مرکز سیبل به زمین برخورد نمودند حائز مقام های اول تا سوم گردیدند. در نهایت راس ساعت 14:00 بعد از بررسی نتایج حاصله توسط سرکار خانم دکتر صالحی ( داور مسابقه) گروه عمران موسسه رشدیه حائز مقام اول این دوره از مسابقات گردید. تیم های گروه برق و معماری نیز به ترتیب حائز مقام های دوم و سوم گردیدند. جوایز نقدی تدارک دیده شده برای این دوره از مسابقات توسط کادر اجرائی مسابقات با حضور اساتید و مدیریت محترم گروه عمران به اعضاء تیم های حائز مقام اهدا گردید. عکس های پیوستی زیر تنها گوشه ای از مراحل مختلف کارگاه آموزشی و مسابقه هیجان انگیز نجات تخم مرغ را نشان می دهد:

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه ، 20 ارديبهشت 1396 07:45