گزارش اجمالی هفتمین جشن فارغ التحصیلی موسسه آموزش عالی رشدیه اردیبهشت ماه 96 پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 17 ارديبهشت 1396 11:42

با استعانت از خداوند متعال هفتمین جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی رشدیه در روز پنجشنبه  96/02/14 در تالار اندیشه ائل گلی با شکوه هرچه تمامتر برگزار گردید .

در این جشن که چهل و هفت تن از فارغ التحصیلان موسسه به همراه والدین خود شرکت نموده بودند با قرائت قرآن و سرود ملی آغاز گردید . در ادامه و پس از تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم و تقدیر از اساتید دعوت شده به جشن توسط مجری ، ریاست محترم موسسه ضمن عرض خیرمقدم به ایراد سخن پرداختند .

پس از پخش نماهنگی با موضوع شهدا ، معاونت محترم دانشجویی سخنرانی نمودند .

پس از سخنرانی معاونت دانشجویی گروه هنری دانشجویان موسسه به اجرای برنامه زنده موسیقی پرداختند .

در ادامه فارغ التحصیلان در جایگاه حاضر شده و  ادای سوگند فارغ التحصیلی نمودند .

پس از قرائت سوگندنامه اعضای هیئت رئیسه موسسه به همراه اساتید حاضر در جشن به روی سن دعوت شدند تا لوح و تندیس های دانش آموختگان را اهدا نمایند . پس از اهدای لوح های تقدیر و تندیس ویژه جشن، عکس دسته جمعی و یادگاری گرفته شد .

امور دانشجویی و فرهنگی موسسه

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ، 17 ارديبهشت 1396 11:58