گزارش اجمالی بازدید علمی دانشجویان گروه عمران از ساختمان جدید الاحداث موسسه رشدیه تبریز پرینت پست الکترونیکی
شنبه ، 09 ارديبهشت 1396 13:03

با تاییدات خداوند متعال در ادامه ی برگزاری بازدید های علمی انجمن علمی گروه عمران، بازدید از ساختمان جدید الاحداث موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز با حضور 25 نفر از دانشجویان عمران به سرپرستی جناب آقای دکتر عزیزی به انجام رسید. در این راستا دانشجویان عزیز توسط دبیر انجمن علمی عمران (آقای آیدین خلجی)سازماندهی گردیده و راس ساعت 08:15 مورخه 02/07/ 96 از جلوی درب موسسه آموزش عالی رشدیه به محل بازدید حرکت نمودند. راس ساعت 08:30 دانشجویان عزیز در محوطه ساختمان حضور یافته و در بدو ورود به ساختمان جدید مورد استقبال جناب آقای دکتر عزیزی قرار گرفته و ایشان ضمن عرض خیر مقدم توضیحات کلی در مورد سیستم سازه ای و مسائل فنی مورد نیاز دانشجویان را تشریح نمودند. در ادامه دانشجویان عزیز از طبقات مختلف ساختمان بازدید نموده و از سیستم های نوین سازه ای از جمله سیستم سازه ای کوبیاکس، پارتیشن بندی توسط بلوک های AAC، سیستم های مکانیکی از جمله سیستم لوله کشی فاضلاب توسط لوله های پوش فیت و سیستم های تاسیساتی از جمله سیستم آنتن مرکزی و سیستم ویپ ((VoIPساختمان از نزدیک آشنا شدند. در نهایت بازدید از ساختمان جدید الاحداث موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز بعد از پاسخ گویی به سوالات مطروحه دانشجویان توسط جناب آقای دکتر عزیزی راس ساعت 10:30 در نهایت رضایت و موفقیت به پایان رسید. عکس های گرفته شده از بازدید دانشجویان گروه عمران از ساختمان جدید الاحداث موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز به پیوست تقدیم می گردد:

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 09 ارديبهشت 1396 14:03