امور تغذیه پرینت پست الکترونیکی
امور دانشجویی
دوشنبه ، 07 اسفند 1391 09:19

اداره امور تغذیه

اداره تغذیه موسسه  ارائه وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام و همچنین تجهیز، نگهداری و نظارت بر حسن انجام پیمانکار را بر عهده دارد. این واحد برای انجام خدمات خود مجهز به مجموعه غذاخوری دانشجویان، اساتید و کارکنان می باشد. خدمات غذایی برای دانشجویان خوابگاهی در سه وعده صبحانه، ناهار و شام از شنبه تا پنجشنبه اعلام می گردد.

اتوماسیون تغذیه:

این واحد طبق برنامه زمانبدی اعلام شده از سوی امور دانشجویان در شروع هر ترم اقدام به ارائه خدمات می نماید که به شرح زیر می باشد:

صدور کارت تغذیه

افزایش اعتبار: با درج کارت تغذیه برروی دستگاه افزایش اعتبار و با پرداخت مبلغ موردنیاز به اپراتور اتوماسیون تغذیه صورت می گیرد.
رزرو غذا: دانشجو یک هفته قبل ملزم به رزرو غذای موردنظر خود بوده و امکان رزرو غذا برای هفته جاری وجود ندارد.
زمان رزرو: بر اساس جدول زمان بندی شده از شنبه تا چهارشنبه و با مراجعه به اتوماسیون تغذیه صورت می گیرد
حذف و اضافه کردن وعده های غذایی: دانشجو جهت حذف و اضافه نمودن غذا بایستی یک هفته قبل از شنبه تا چهارشنبه با مراجعه به دستگاه رزرو غذا اقدام نماید.
سرو غذا: دانشجو بر اساس انتخاب سلف موردنظر می تواند با درج کارت تغذیه در دستگاه تحویل غذای همان سلف، اقدام به دریافت غذا نماید.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 08 اسفند 1391 16:47