تربیت بدنی پرینت پست الکترونیکی
امور فرهنگی
سه شنبه ، 01 فروردين 1391 00:00

معرفی امور تربیت بدنی

امورتربیت بدنی یکی از واحد های زیر مجموعه معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه می باشد و طرفداران بسیاری را دربین قشر دانشگاهی، اعم از دانشجویان ، کارکنان و اعضاء هیات علمی دارد. در این مدیریت تلاش بر برنامه ریزی جهت توسعه فعالیتهای ورزشی در بین قشر دانشگاهی بویژه دانشجویان و به منظور تامین قوای جسمانی مورد نیاز آنها به عنوان قشر فعال جامعه می باشد مهمترین اهداف موجود در این مدیریت تلاش بر توسعه ورزش همگانی ، گسترش فضاها و اماکن ورزشی و نیز شناسایی و شکوفا کردن استعدادهای ورزشی با شرکت کردن در فعالیتهای قهرمانی و در قالب مسابقات درون دانشگاهی ، کشوری و منطقه ای می باشد. مدیریت تربیت بدنی در تشکیلات خود دارای یک مدیر ، دو کارشناس : یکی در بخش مربوط به امور برادران ودیگری در بخش امور خواهران انجام وظیفه می نمایند.

هرم برنامه ریزی فعالیت ها
در بین فعالیت های مختلف، توجه به توسعه ورزش همگانی در قاعده و آموزش رشته های مختلف ورزشی به منظور تربیت دانشجویان ورزشکار در طول دوره تحصیل به عنوان پله بعدی و نیز توجه به ورزش های قهرمانی در راس هرم فعالیت ها قرار دارد. فراهم نمودن شرایط مناسب جهت شرکت در فعالیت های جسمانی برای همه از طریق برگزاری جشنواره ها، المپیاد درون دانشگاهی ، مسابقات خوابگاهی، کوهپیمایی ، دو همگانی، پیاده روی به عنوان فعالیت هایی است که قاعده برنامه ریزی ها را به خود اختصاص می دهد و تشکیل تیم های ورزشی منتخب دانشجویی و فراهم کردن تسهیلات لازم جهت شرکت در مسابقات کشوری و المپیادهای ورزشی به عنوان فعالیت هایی است که راس هرم فعالیت ها را در دانشگاه به خود اختصاص می دهد. در همین راستا تا کنون تیم های مختلف ورزشی به مسابقات مختلف اعزام شده اند که ماحصل این تلاش کسب عناوین در بین تیم های سایر دانشگاهها بوده است. علاوه بر این جهت کمک به تحقق اهداف قهرمانی ورزش، همه ساله میزبان برخی رشته های ورشی دانشجویان در قالب مسابقات قهرمانی کشور می باشیم.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 10 ارديبهشت 1392 07:50