امور وام دانشجویی پرینت پست الکترونیکی
امور دانشجویی
سه شنبه ، 01 فروردين 1391 01:00

به منظور ايجاد زمينه مناسب جهت رشد استعدادها و كمك به وضع تحصيلي و معيشت دانشجويان صندوقي تحت عنوان (صندوق رفاه دانشجويان) تشكيل گرديد.
هدف: صندوق رفاه دانشجويان طبق آيين‌نامه و مجموعه قوانين ارسالي به كليه دانشگاه‌ها بمنظور كمك به تأمين بخشي از هزينه‌هاي دانشجويان ايراني مستعد شاغل به تحصيل در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي وام پرداخت مي‌نمايد. كه در اين راستا پرداخت انواع وام‌هاي (تحصيلي، شهريه و زیارت) به دانشگاه‌ها محول گرديده است.
اداره رفاه دانشجويی موسسه آموزش عالی رشدیه که از ادارات امور دانشجويان می باشد به منظور پرداخت وام تحصيلی، دانشجويی و ... به وجود آمده است. اين اداره با تلاش و همدلی همکاران توانست ازاولین نیمسال پذیرش دانشجو در این موسسه (1387) وام شهریه غیر انتفاعی در اختیار متقاضیان قرار دهد.

برای مشاهده راهنمای بهره مندی از تسهیلات رفاهی صندوق رفاه دانشجویان (ویژه دانشجویان شهریه پرداز شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی) ایـنـجـا  کلیک نمایید.

جهت دریافت فرم های مربوطه می توانید روی هر کدام از فرم های زیر کلیک نمایید.

برگ درخواست وام شهریه فرم مشخصات دانشجویان موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی متقاضی وام شهریه
برگ درخواست وام حج عمره دانشجویی «تعهدنامه»  (برای استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان)

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 24 فروردين 1392 16:30

بازدیدهای این ماه:20604