اطلاعیه پذیرش و ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد( برای سال تحصیلی 98-97) پرینت پست الکترونیکی
سه شنبه ، 13 شهریور 1397 13:22

پذیرفته شده عزیز ضمن تبریک به مناسبت قبولی شما در مقطع کارشناسی ارشد  به اطلاع می رساند جهت ثبت نام و انتخاب واحد لازم است در یکی از روزهای شنبه 1397/06/17 و یکشنبه 1397/06/18 با همراه داشتن مدارک زیر از ساعت 8 تا 14 به موسسه آموزش عالی رشدیه به نشانی : تبریز- اتوبان پاسداران بعد از لاله پارک فرشته جنوبی- خیابان فرشته 3 مراجعه فرمایید.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

•  اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 1397/03/12 لغايت 1397/03/24) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 1397/06/31فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 40 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 268 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

•  اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.
  •  شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري.‌

تبصره:  12 قطعه عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

تذكرات‌ مهم

•  حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد
  •  معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان‌ اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند ( معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به اين سازمان باشد) خودداري خواهد شد.
آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 13 شهریور 1397 13:40