گزارش اردوی کارورزی گروه مهندسی عمران تابستان 97 پرینت پست الکترونیکی
دوشنبه ، 05 شهریور 1397 10:56

با استعانت از خداوند متعال، در راستای افزایش توان علمی - اجرائی دانشجویان گروه مهندسی عمران - نقشه برداری، دانشجویان ورودی مهر و بهمن 93 پس از گذراندن کلیه دروس پیشنیاز و هم نیاز الزامی، اردوی کارورزی خود را در تابستان 97 با موفقیت به پایان رسانیدند. سومین دوره اردوی کارورزی گروه عمران موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز، به سرپرستی دکتر حمیدرضا عزیزی در 8 آیتم کاری از مورخه 97/04/30 شروع و در مورخه 97/05/30 به اتمام رسید. در این دوره دانشجویان دروس لیست شده ذیل را زیر نظر اساتید مجرب به صورت کاملا عملی فرا گرفتند:

• فتوگرامتری برد کوتاه – آقای دکتر فرنود احمدی
  • میکروژئودزی – آقای دکتر راست بود
  • ژئودزی ماهواره ای - آقای دکتر راست بود
  • تفکیک آپارتمانی – خانم دکتر کفاش
  • سیستم اطلاعات جغرافیایی - خانم دکتر کفاش
  • سنجش از دور - خانم دکتر کفاش
  • عملیات نقشه برداری – آقای مهندس کریمی
  • عملیات نقشه برداری مسیر - آقای مهندس کریمی

تعداد دانشجویان شرکت کننده در این دوره 33 نفر بوده که در گروه های 5 و 6 نفری فعالیت های خود را به انجام رسانیدند. لازم به ذکر می باشد که کلاس های مربوط به عملیات میدانی در خارج از محیط موسسه در منطقه های شاد آباد - شهرک فجر - شهرک جدید سهند – ساختمان جدید حوزه علمیه و کوی رشدیه و دروس تئوری در داخل سایت های کامپیوتری موسسه برگزار گردید. در پایان اردو، کلیه ی گروه ها اقدام به تهیه گزارش کار مفصل از مباحث مطرح شده در طول اردو نمودند. عکس های پیوستی زیر گوشه ای از فعالیت های انجام شده ی دانشجویان عزیز را در طول برگزاری اردو نمایش می دهد:

آخرین به روز رسانی در دوشنبه ، 05 شهریور 1397 11:10

بازدیدهای این ماه:19831