تجهیز و بهره برداری از آزمایشگاه های مهندسی پزشکی، تکنولوژی بتن، مکانیک خاک و کارگاه جوشکاری موسسه پرینت پست الکترونیکی
چهارشنبه ، 17 مرداد 1397 13:48

بنا به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی رشدیه با تکمیل آزمایشگاه های مهندسی پزشکی، تکنولوژی بتن، مکانیک خاک و کارگاه جوشکاری با اعتباری بالغ بر صد میلیون تومان از مهر امسال همزمان با بازگشایی دانشگاه ها  و موسسات آموزش عالی سراسر کشور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت .

شایان ذکر است آزمایشگاه مهندسی پزشکی موسسه در نوع خود کم نظیر بوده و در سطح استان دومین آزمایشگاهی است که با تلفیقی از علوم مهندسی و پزشکی برای بر طرف کردن نیازهای دانشجویان مهندسی پزشکی در زمینه تحقیق ، کار کرد و ساخت ابزارهای پزشکی برای کاربردهای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریها که در سه بخش شبیه سازی سیستم ها – پیاده سازی – تست و مونتاژ نهایی طراحی شده است .

آزمایشگاه ها و کارگاه های مربوطه بر اساس رعایت سر فصل های وزارت علوم و تحقیقات و فناوری تجهیز گردیده و برای  انجام پروژه ها ی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شامل تجهیزاتی از قبیل اسیلوسکوپ دیجیتال – فانکشن ژنراتور 20 مگا هرتز- دستگاه تحریک خارج جمجمه ای مغز – تجهیزات اندازه گیری پزشکی و........میباشد.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه ، 05 شهریور 1397 11:19

بازدیدهای این ماه:19834