دیداردو ساعته استاد آواز ایران دکتر قره باغی به اتفاق خوشنویس برجسته تبریزی رسول جدید الاسلام و استاد هنر سرکار خانم شجاعی از دانشگاه رشدیه تبریز پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 07 مرداد 1397 10:21

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی رشدیه دکتر اسفندیار قره باغی استاد آواز ایران و صدای انقلاب به اتفاق خوشنویس برجسته تبریزی رسول جدید الاسلام و استاد هنر و گرافیک سر کار خانم شجاعی روز چهارشنبه مورخه 97/5/3 از موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز دیدار کردند.
در این دیدار که بیش از دو ساعت به طول انجامید در ابتدا آقای خواجه ای معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه با اشاره به زیر ساخت های موسسه خاطر نشان کردند که موسسه آموزش عالی رشدیه در طول ده سال فعالیت خود توانسته تا کنون نزدیک به سه هزارنفر فارغ التحصیل در رشته های مختلف فنی و مهندسی و الکترونیک در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد روانه بازار کار نماید.
ایشان اظهار داشتند که این موسسه با بیش از پنچ هزار متر مربع فضای آموزشی علی رغم مشکلات مالی بدون هیچگونه کمک و دریافت امکانات ملی از دولت با ایجاد و تاسیس آزمایشگاه های مختلف و سایت های مرتبط با رشته های تحصیلی توانسته است در جهت آموزش و کسب مهارت دانشجویان قدم بردارد .
در ادامه این دیدار آقای داج معاونت آموزشی نیز به تعداد رشته های موجود در این موسسه اشاره کرد و اظهار نمودند که بیش ا ز 26 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش شده و برای سال تحصیلی جدید دو رشته حقوق و روانشناسی در مقطع کارشناسی و نیزدررشته های مهندسی عمران - گرایش سازه و مهندسی برق قدرت - گرایش الکترونیک قدرت و ماشین در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان سراسر کشور مجوز پذیرش اخذ شده است  .
آقای داج در ادامه خاطر نشان ساختند که موسسه رشدیه از جمله موسسه هایی است که توانسته در رشته های مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با جذب اساتید پایه اول کشور و همچنین اساتید مجرب در ارتقا سطح علمی دانشجویان قدم بردارد.
در ادامه دیدار دو ساعته دکتر قره باغی از نزدیک از آزمایشگاهها، وسایتها و تاسسیات و امکانات رفاهی و ورزشی موسسه بازدید کردند و اظهار نمودند با توجه به پتانسیل بالای موسسه با برنامه ریزی در آینده نزدیک شاهد برگزاری و جذب دانشجو در رشته های مختلف هنری در این موسسه باشیم و ایشان اظهار امیدواری نمودند که با تدبیر موسسان و دست اندرکاران قدم های مثبتی در این زمینه برداشته شود .دکتر قره باغی ضمن آرزوی موفقیت برای موسسه در توسعه علمی و دانشگاهی به جهت تلاش موسسین برای ارتقای سطح علمی و آموزشی موسسه قدردانی کردند.

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ، 07 مرداد 1397 10:36

بازدیدهای این ماه:19872