مراسم تجلیل از دانش آموختگان موسسه آموزش عالی رشدیه که در کنکور ارشد 96 قبول شده اند پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 23 ارديبهشت 1397 08:55

با استعانت از خداوند متعال انجمن صنفی دانشجویان موسسه آموزش عالی رشدیه با همکاری امور دانشجویی و فرهنگی ، مراسم تجلیل از قبولین کنکور ارشد سال 96 را در مورخه 17 اردیبهشت ماه 1397 برگزار نمود.  این مراسم  با حضور 72 دانشجو از     180      نفر دانشجوی قبلی مقطع ارشد سال تحصیلی 96/97 ،  راس ساعت 11:30 با پخش سرود ملی و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در آمفی تئاتر پروفسور هشترودی موسسه آغاز گردید.

در ابتدای مراسم ریاست محترم موسسه ضمن عرض خیر مقدم خدمت دانشجویان و میهمانان گرامی، در خصوص آمار قبولین رشدیه و ارتباط دانشجویان با موسسه سخنرانی نمودند.سپس گروه موسیقی دانشجویی رشدیه مدتی محفل را با نوازندگی های فاخر مزین نمودند برنامه های بعدی مراسم، کلیپ معرفی موسسه و اجرای گروه تئاتر دانشجوئی بود

لازم به یادآوری است که در سال تحصیلی 96/97 تعداد 180 نفر از دانش آموختگان دوره کارشناسی مؤسسه در کنکور ارشد سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه آزاد قبول شده و در دانشگاههای معتبر کشور نظیر دانشگاه شریف ، امیرکبیر ، تربیت مدرس ، علم و صنعت ، تبریز ، ارومیه ، شهید مدنی ... ، پیام نور ، مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد پذیرش شده بودند که فرصتی فراهم شد تا  تعدادی از آنان به نمایندگی سایر دوستان و هم دوره ای های خود توانستند یک روز میهمان دانشگاه محل تحصیل قبلی خود 'مؤسسه آموزش عالی رشدیه ' باشند . عده ای از این عزیزان با خانواده خود حضور یافته بودند که بر صمیمیت و اهمیت مراسم افزوده بود . شرکت کنندگان از دیدار دوباره دوستان ، استادان و مسئولین مؤسسه و مشاهده پیشرفتهای تحسین برانگیز محل تحصیل سابق خود بسیار خشنود بوده و اظهار خرسندی می کردند.این مراسم با دادن لوح تقدیر و هدیه به میهمانان مدعو  و  تهیه عکس یادگاری در ساعت  30/13 خاتمه یافت.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ، 25 ارديبهشت 1397 10:59