صورتجلسه نشست مشترک انجمن های علمی پرینت پست الکترونیکی
يكشنبه ، 20 اسفند 1396 11:36

اولین نشست مشترک دبیران انجمن های علمی دانشجویی واساتید ناظر انجمن ها با هیات رئیسه موسسه آموزش عالی رشدیه درساعت 11  مورخه 96/12/09 به دعوت قبلی معاونت دانشجویی وفرهنگی با حضور امضاء کنندگان زیر تشکیل وموارد زیر مورد بحث وتصویب قرار گرفت:

پس از قرائت آیاتی از کلام ا... مجید ریاست موسسه آقای دکتر صحت خواه ضمن توصیه به افزایش فعالیت های انجمن های علمی وتوسعه کمی وکیفی دوره های فوق برنامه مهارت افزایی با همکاری صمیمانه اساتید محترم وناظر و سایر اعضای هیات علمی موسسه ، تاکید نمودند که تقویم برگزاری دوره های مهارتی برابر آیین نامه جدید تنظیم ودرخواستها بموقع و بصورت کامل ارئه وپیگیری شود. سپس اساتید ناظر ودبیران انجمن ها مورادی از فعالیت های خود را یادآوری نمودند وتعدادی از برنامه های خودرا برای برگزاری در نیمسال جاری بر شمردند.

معاون دانشجویی وفرهنگی نیز توضیحاتی در مورد آیین نامه جدید ارئه نمود ویادآوری کرد که یکی از گام های مهم ارتقای علمی وحرفه ای دانشجویان عدم اکتفا به منابع درسی وبرنامه درسی دانشگاه وایجاد بسترها وزمینه های لازم برای مهارت افزایی وحمایت همه جانبه موسسه از این دوره ها بخصوص در قالب فعالیتهای انجمن های علمی می باشد وبرای رسیدن به این اهداف معاونین آموزشی،اداری مالی ودانشجویی فرهنگی با هماهنگی کامل ،زیر نظر وحمایت مستقیم ریاست موسسه مصمم هستند تا ان شاءا... با یاری اساتید موسسه بخصوص مدیران گروهها واعضای هیات علمی وتلاش دبیران واعضای انجمن های علمی دانشجویی گامهای پرباری برداشته شود.

در ادامه جلسه موارد زیر مورد تصویب قرار گرفته وجهت اجرا به حسب مورد به معاونان ومدیران گروهها ودبیران انجمن ها ابلاغ گردید:

1-  مقررشد ابلاغ دبیران جدید انجمن ها توسط معاونت دانشجویی وفرهنگی صادر شود.

2- لیست عناوین دوره ها وکلاسهای مهارت افزایی و برنامه تقویم اجرایی آنها توسط مدیران گروهها واساتید ناظر تنظیم وارائه شود

3- درپایان هردوره ارزیابی لازم ونظرسنجی از شرکت کنندگان انجام شده وگواهی گذراندن دوره توسط برگزار کننده ومعاونت دانشجوی وفرهنگی صادر شود.

4- در فروردین ماه از قبولین مقطع ارشد دانش آموختگان موسسه در دانشگاههای سراسری ، غیردولتی وآزاد در سال جاری توسط دبیران انجمن ها تجلیل شود.

5- موسسه از انتشار نشریات دانشجویی انجمن ها حاوی مقالات علمی واخبار گزارشهای فعالیت های فوق برنامه حمایت نماید

6- اینگونه جلسات مشترک جهت بررسی عملکرد ماهانه در یکشنبه های دوم هرماه برگزار شود.

در خاتمه پیشنهاد گردید بخاطر احتراز از تداخل کلاسهای آموزشی وبرنامه جاری موسسه یا فعالیت های فوق برنامه تا حد ممکن کلاسها ودوره های فوق برنامه روزهای پنجشنبه وجمعه هر هفته برگزار شود.

2-با مراکز مختلف علمی ومهارتی از قبیل خانه هنر ومعماری ، خانه رباتیک، سازمان فنی وحرفه ای وسایر مراکز مشابه ارتباط وتعامل بیشتری بعمل آید

3- درصورت امکان برای دانشجویان فعال در انجمن ها مزایایی از قبیل تخفیف شهریه یا شرکت در کلاسها ودوره های فوق برنامه بصورت رایگان ولحاظ شدن سهمیه در اردوهای زیارتی در نظر گرفته شود.

اسامی شرکت کنندگان:

دکتر صحت خواه(رئیس موسسه)، داود خواجه ای(معاون دانشجویی وفر هنگی)، سیدرضا سیدجعفری(معاون مالی اداری)، دکترمجید معماریان(مدیرگروه واستاد ناظر انجمنهای علمی برق و مهندسی پزشکی)،دکتر حمیدرضا عزیزی(مدیر گروه واستاد ناظر انجمن علمی عمران)، خانم زارع فرخادی(مدیرگروه واستاد ناظر انجمن علمی کامپیوتر)، پویا مودتی(دبیر انجمن علمی معماری)،فرهاد قلیزادگان(عضو انجمن علمی معماری)،اکتای فخیم(عضو انجمن معماری)،علیرضا رحیمی پور(دبیر انجمن علمی کامپیوتر)،میرسالارصفاتی (عضو انجمن کامپیوتر)بنیامین رستمی(دبیر انجمن مهندسی پزشکی)،مهدی جعفری اصل(عضو انجمن علمی مهندسی پزشکی)،پویا حمیدی(دبیر انجمن علمی عمران)، سعید پیک رایگان(عضو انجمن علمی عمران)، میلاد پودراتچی آذر(عضو انجمن علمی عمران)،حسین پورحاجی(دبیر انجمن علمی حسابداری)

امین محمدی(مدیراموردانشجویی وفرهنگی) ، وحید جوادی(کارشناس اموردانشجویی وانجمن های علمی دانشجویی)

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ، 20 اسفند 1396 11:44