گزارش تصویری برگزاری مسابقه تراز و سانتراژ گروه مهندسی عمران به مناسبت فرا رسیدن روز مهندس پرینت پست الکترونیکی
پنجشنبه ، 03 اسفند 1396 09:09

بسمه تعالي

با استعانت از خداوند متعال مسابقه تراز و سانتراژ گروه مهندسي نقشه برداري بين كليه رشته هاي دانشگاه در مورخه ٩٦/١١/٣٠ ساعت ١٠ صبح روز دوشنبه در ضلع غربي طبقه همكف موسسه با حضور ٣٥ نفر از دانشجويان توسط انجمن علمي گروه عمران برگزار گرديد. در اين دوره از مسابقه جناب آقاي دكتر عزيزي و خانم مهندس سهرابي فر به عنوان داور و ناظر برگزاري مسابقه حضور داشتند. بعد از برگزاري مسابقه به سه نفر از دانشجويان برگزيده كه در كمترين زمان ممكن دوربين هاي تئودوليت را بر روي سه پايه هاي تدارك ديده شده مستقر ساخته و نسبت به تراز و سانتراژ آن اقدام نمودند جوايز نقدي از طرف انجمن علمي عمران تعلق گرفت. مراسم اهداء جوايز نفرات برتر همزمان با همايش سپاسداشت روز مهندس گروه عمران كه در روز شنبه مورخه ٩٦/١٢/٠٥ برگزار خواهد گرديد اهداء خواهد شد.حائزين رتبه هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات به شرح زير مي باشد:

١- آقاي پويا حميدي

٢- آقاي ميلاد خانمحمد زاده

٣- اقاي حسين آتشي

عكس هاي زير گوشه اي از اين مسابقه را به تصوير مي كشد:

آخرین به روز رسانی در پنجشنبه ، 03 اسفند 1396 09:46

بازدیدهای این ماه:19831