گزارش برگزاري کارگاه مقاله نويسي پيشرفته پرینت پست الکترونیکی
شنبه ، 23 دی 1396 08:13

در راستای نیل به اهداف عالی موسسه در امر تحقیق و پژوهش؛ کارگاهی با عنوان روش تحقیق و مقاله نویسی پیشرفته با تدریس پروفسور بابایی در تاریخ 96/10/20 راس ساعت 14 در محل موسسه آموزش عالی رشدیه برگزار شد. با توجه به سوابق ارزشمند پژوهشی پروفسور بابایی و علاقه اساتید موسسه به امر تحقیق و پژوهش؛ این کارگاه با حضور معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی و اساتید علاقمند برگزار گردید. پس از خوش آمدگویی معاونت محترم دانشجویی- فرهنگی و مدیر گروه برق، کارگاه آغاز شده و با سخنرانی پروفسور بابایی و ارائه نکته نظرها و تجربیات خود در مورد روند انجام پژوهش و مقاله نویسی ادامه یافت. با توجه به اینکه پروفسور بابایی سه بار جز دانشمندان یک درصد برتر جهان انتخاب شده اند و سردبیری بسیاری از مجلات بین المللی و داخلی را بر عهده دارند؛ نکات مهم در نگارش مقاله هم از دید نویسنده و هم از دید داور را مطرح نمودند. سرفصل مباحث مطرح شده در این کارگاه بدین شرح است.

- انواع مقالات، مجلات، مفهوم ضریب تاثیر و ایندکس.

- جستجوی موضوع پژوهشی و روند انجام آن.

- بسترسازی برای نوشتن مقاله جدید.

- ساختار یک مقاله استاندارد و نکات مهمی که در نگارش هر قسمت باید رعایت شود.

- دلایل عدم پذیرش مقالات از دید داور.

- قواعد نگارشی مهمی که باید در ساختار مقاله استاندارد رعایت شود.

این کارگاه پنج ساعته در ساعت 19 با تقدیم یک جلد کتاب نفیس از طرف ریاست محترم دانشگاه به پایان رسید. امیدواریم پروفسور بابایی همچون گذشته و حال در امر تحقیق و پژوهش خود در سطح کشور و جهانی موفق و پیروز باشند.

آخرین به روز رسانی در شنبه ، 23 دی 1396 08:30