پیام رئیس موسسه پرینت پست الکترونیکی
ریاست موسسه

فرزندان عزیزم، آینده سازان ایران اسلامی، ورود شما دانشجویان را به موسسه آموزش عالی رشدیه تبریک می گویم. از حسن انتخاب شما و از این که این موسسه را جهت تحصیل انتخاب نموده اید تشکر می نمایم. امیدوارم که این موسسه با اتکال به نیروی لایزال الهی و با تکیه بر استعدادها و تلاش های اعضای هیات علمی، کارکنان زحمتکش و شما عزیزان بتواند فرصتها و موقعیت های ارزشمند را جهت رشد و شکوفائی شما فراهم آورد.
توجه داشته باشید زمان برگشت ناپذیر است لذا بهره جویی از وقت از جمله ویژگی های یک دانشجوی موفق است. بدانید که شما در دوران تحصیل از بهترین و گرانبهاترین سرمایه خود یعنی عمر جوانیتان خرج می کنید. لذا این فرصت را مغتنم بشمارید با علاقه به تحصیل بپردازید تا در هر رشته ای که تحصیل می کنید، با کیفیت خوبی فارغ التحصیل شوید در این صورت ضمن آنکه به یک موفقیت فردی دست خواهید یافت در چشم انداز اجتماعی نیز برای جامعه خود مفید وموثر خواهید بود.
 یکی از مهم ترین نکاتی که لازم است با شما در میان بگذارم، موضوع رعایت آداب و سنن و فرهنگ ایرانی – اسلامی است . یقیناً، علم آموزی و دانش پژوهی می تواند موجب  تحولات بسیار مثبتی از زندگی فردی و اجتماعی گردد. با این حال این مهم نباید زمینه جدایی ما از آداب و سنن فرهنگمان که بر پایه ارزش های اسلامی استوار گردیده است و سرمایه ای بی بدیل برای ساختن جامعه است، فراهم آورد.
از خداوند متعال برای همه شما عزیزان آرزوی سلامتی ، شادابی، موفقیت نموده و امیدوارم دوره تحصیل شما در این موسسه جزو ایام فراموش نشدنی در طول زندگیتان باشد.

دکتر مهدی صحت خواه
رئیس موسسه