چهارمین کنوانسیون سالانه کنسرسیوم اروپایی-آسیایی دانشگاههای جاده ابریشم پرینت پست الکترونیکی
اخبار موسسه
پنجشنبه ، 07 آذر 1392 09:37

گزارش اجمالی از نشست چهارمین کنوانسیون سالانه کنسرسیوم اروپایی-آسیایی دانشگاههای جاده ابریشم

4th Annual Convention of Eurasian Silk Road Universities Consortium (ESRUC)

براساس دعوت نامه ارسالی از طرف پروفسور پاتنایک رئیس انستیتو تکنولوژی صنعتی (KIIT)Kalinga Institute of Industrial Technologyغیردولتی در شهر بوبانسوار هندوستان بعنوان میزبان چهارمین نشست کنوانسیون سالانه کنسرسیوم اروپا- آسیایی دانشگاه های جاده ابریشم به عنوان موسسه آموزش عالی رشدیه جهت شرکت در نشست مذکور هیئت موسس محترم موسسه با اعزام آقایان دکتر تقوی (عضو هیات موسس)و سیدجعفری(معاون اداری و مالی) به سرپرستی آقای دکتر صحت خواه ریاست محترم موسسه برای شرکت در جلسه مورد اشاره موافقت نمود.

نشست سه روزه از تاریخ 10/8/92 در محل دانشگاه KIITبا حضور هیئت های اعزامی قریب به 30 دانشگاه از کشورهای آسیایی واروپایی: هند، ترکیه، چین، تاجیکستان، افغانستان، مالزی، ایتالیا، آذربایجان، پاکستان، مغولستان، ایران و ... با دستور کار:

1-     ارائه سخنرانی هایی د رمورد مسائل علمی و آموزشی دانشگاههای عضو

2-     بررسی ویژگی های جمعیتی و اقتصادی کشورهای دانشگاههای عضو

3-     عقد تفاهم نامه درمورد همکاری های بین دانشگاهی

در شهر بوبانسوار واقع در ایالت اریسا شروع و در تاریخ 12/8/92 به اتمام رسیدو در قطعنامه ی پایانی نشست میزبان پنجمین نشست کنوانسیون کشور مغولستان اعلام گردید.

در حاشیه این نشست گروه اعزامی از تعدادی از دانشکده های KIITکه در آن تعداد 20 هزار نفر دانشجو تحصیل می کنند بازدید و برای آشنایی بیشتر با نحوه آموزش و کلاسهای درسی در چند کلاس درسی با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه حضور یافتند و در یکی از کلاسها آقای دکتر صحت خواه با ایراد سخنرانی کوتاهی نسبت به معرفی موسسه رشدیه و پاسخگویی به سوالات دانشجویان شرکت کردند.

هم چنین از KIISKalinga Institute of Social Sciences)) انستیتو علوم اجتماعی کالینگا نیزکه 20 هزار نفر از کودکان عشایری و بی بضاعت را از مقطع دبستان تا تحصیلات عالیه به صورت رایگان و شبانه روزی با کمک نهادهای دولتی و خیرین تربیت می کند بازدید و از نحوه مدیریت و اداره آن که اعتبار جهانی دارد آشنا شدند.

دیدار با برخی از روسای  دانشگاههای ترکیه، تاجیکستان، قرقیزستان، هند و انعقاد قرارداد با دانشگاه آماسیا (Amasia) و دانشگاه یالووای ترکیه  ( Yalova)از دستاوردهای سفر علمی بود که نتایج آن در گزارشات آتی منتشر خواهد شد.

آخرین به روز رسانی در پنجشنبه ، 07 آذر 1392 10:40